2015. június 15., hétfő

Kritika #29 || Don't speak

Don't speak

Fejléc:

Szép,bár nem hibátlan.Első ránézésre tökéletes és talán még másodikra is.
Az a véres kézlenyomat(??) nem kellett volna és a képek minősége sem egyezik.De plusz pont az Ian-ről készült kép elhelyezéséért és a csudi szép rózsáért. Az előző fejléc csodaszép volt,bár nem árult el sokat a történetről.
10/9

Design:

A színeket elég jól eltaláltad,tetszik ahogy olyan pontosan leírod,hogy mikor lesz a következő rész és,hogy mi lesz a tartalmában.De most a design-ről van szó.Kicsit furcsa nekem,bár mégis megértem.Szóval az a furcsa,hogy csak a "the story" és a"the next chapter"  van  szövegdobozba rakva.És ha már valamelyiket angolul írod akkor,szám szerint 3-mat,akkor a többit is írd úgy vagy az egyiket se.Azért értelek meg a szövegdoboz kapcsán mert tudom,hogy nem lehetne vagyis én még nem jöttem rá,hogy lehetne,azt úgy megoldani,hogy olyan keretben legyen a pl.:a feliratkozói rész.A chat simán lehetne,de akkor az úgy nagyon elütne,hogy kettő szövegdoboz nélküli közt ott lógna.
10/10,

Írásod:

Nagyon szépen részletesen írsz.Hatalmas szókincsed van és a
részekbe,bele-bele borzongtam.Őszinte részvétem a a nagymamádnak és maradj erős!A gif-ek illenek a bloghoz és fel is dobják a részeket ezeket ne,hagyd abba.Viszont a mostani "the next chapter"-hez nem nagyon passzol az a gif.és az alatta lévő szöveg sem tetszik,olyan gyerekesen van írva,lehet,hogy ha fejezetbe foglalod akkor nem tűnik majd annak,de így most eléggé ez jött le.
10/10*

Karakterek: 

Eléggé sablonosak,bár olyan képeket választottál róluk,amit nem minden nap látni.Én nem vagyok valami nagy sztárfaló,de mindegyiknek tudtam a nevét.
10/9,

Összesen:
Gratulálok a bloghoz!
40/38

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése